Ξενοδοχείο Aris

Το ξενοδοχείο μας είναι μια οικογενειακή τουριστική επιχείρηση που βρίσκεται στο γραφικό χωριό Τολό και προσφέρει μια φιλόξενη και μοναδική ατμόσφαιρα για αξέχαστες διακοπές. Η πολυετής εμπειρία της οικογένειας Bikaki στον τομέα του τουρισμού, αντικατοπτρίζεται στην άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό και στην ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου γενικά, η οποία είναι επαγγελματική και ευχάριστη μαζί. Δεν είναι τυχαίο ότι το ξενοδοχείο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της περιοχής.
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Τα δωμάτια μας

Δωμάτια με θέα στη Θάλασσα ή στο Βουνό
Price €0.0 Night

Μονόκλινο Δωμάτιο

The Aris Hotel has 30 rooms in total, comprised of single rooms & double ...
Price €0.0 Night

Δίκλινο Δωμάτιο

Το Aris Hotel διαθέτει 30 δωμάτια συνολικά, αποτελούμενο από μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, ...
Price €0.0 Night

Superior Δωμάτιο

Το Aris Hotel διαθέτει 30 δωμάτια συνολικά, αποτελούμενο από μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, ...

Οι παροχές μας

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου Aris στεγάζονται το Εστιατόριο και το Μπαρ Aris.
  • Το Εστιατόριο
  • Το Μπαρ
Awesome Image

Το Εστιατόριο

Κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και με μοναδική θέα στον περίφημο κόλπο του Τολού, το ξενοδοχείο ΑΡΗΣ, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές της περιοχής για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα ή απλά να γευματίσουν ελαφρά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εδώ σερβίρεται και το πρωινό μας. Από νωρίς το μεσημέρι, ο χώρος είναι τόπος συνάντησης ντόπιων και επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Η μοναδική ατμόσφαιρά του, ιδιαίτερα την ώρα που δύει ο ήλιος και το φώς λούζει το νησάκι της Κορώνης αλλά και αργότερα όταν ανάψουν τα φώτα γύρω από τον γραφικό κόλπο του Τολού θα σας χαρίσουν αξέχαστες αναμνήσεις.

Awesome Image

Το Μπαρ

Το Aris Bar είναι ένα από τα δημοφιλή σημεία συνάντησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο Τολό. Συνήθως κάποιος βρίσκει ένα πλήθος φιλικών ντόπιων και τουριστών που συναντιούνται στο μπαρ, παίζοντας βελάκια, ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, παρακολουθώντας δορυφορική τηλεόραση ή απλά κάθονταν απολαμβάνοντας ένα ποτό ή ένα κοκτέιλ.

Συχνά, το ξενοδοχείο Aris διοργανώνει ελληνικές βραδιές, γεμάτες διασκέδαση και παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς ή βραδιές καραόκε, όπου όλοι μπορούν να λάβουν μέρος αν θέλουν.

Τι λένε οι πελάτες μας;

Δείτε τι λένε οι επισκέπτες μας για εμάς!
elGreek