Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Aris

The Hotel Aris offers accommodation on the beach in Tolo on the Peloponnese peninsula of Southern Greece. Clean and comfortable single & double rooms and family accommodation, presently being refurbished for the Summer season of 2011, are just a few steps from the sandy beach and clear sea of Tolo Bay.

Μια πραγματικά οικογενειακή επιχείρηση, η οικογένεια Μπικάκη καλωσορίζει τους επισκέπτες στο ξενοδοχείο ARIS στην αληθινή ελληνική παράδοση της «Φιλοξενίας» (φιλοξενία). Η πολυετής πείρα τους στον τουριστικό κλάδο, το διαλεγμένο προσωπικό και η φιλική, επαγγελματική ατμόσφαιρα έχουν κάνει το Aris ένα δημοφιλές ξενοδοχείο στο Τολό.

To Εστιατόριο/Ταβέρνα του ξενοδοχείου Aris, στο ισόγειο, έχει θέα στην παραλία και τον Αργολικό κόλπο με το νησί της Κορώνης στο κέντρο του, ποιος καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τις απολαύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και σνακ όλη την ημέρα και το βράδυ. Το μπαρ, που βρίσκεται επίσης στο ισόγειο, είναι ένας τόπος συνάντησης τόσο για ντόπιους όσο και για τουρίστες όλων των ηλικιών και η ψυχαγωγία ποικίλλει: ένα ήσυχο, ρομαντικό ποτό στη βεράντα, ένα φιλικό παιχνίδι μπιλιάρδου, μια διασκεδαστική ελληνική βραδιά ή μια βραδιά καραόκε που οργανώνονται τακτικά.

Η παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο διαθέτει ομπρέλες & ξαπλώστρες, οι οποίες διατίθενται δωρεάν στους ενοίκους του ξενοδοχείου. Θαλάσσια ποδήλατα και μικρές βάρκες με εξωλέμβιες μηχανές νοικιάζονται ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο, μια θαυμάσια ευκαιρία να εξερευνήσετε τα παράλια της περιοχής.

Για τους φανατικούς των θαλάσσιων αθλημάτων, ο κλειστός κόλπος του Τολού είναι. ο παράδεισος. Θαλάσσιο σκι, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοΐα μέ ή χωρίς εκπαιδευτές θα βρεί κανείς δίπλα από το ξενοδοχείο μας.

Το Τολό, και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Aris, συχνά χρησιμοποιείται από τους φιλοξενούμενούς μας, σαν βάση για την πραγματοποίηση εκδρομών σε μια πλειάδα αρχαιολογικών προορισμών που βρίσκονται σε σχετικά κοντινή απόσταση όπως οι Μυκήνες, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, η Αρχαία Τίρυνθα & το Ναύπλιο.

To Ξενοδοχείο Aris και η οικογένεια Μπικάκη, εγγυάται ότι οι διακοπές σας θα είναι οι πιο ξεκούραστες και αναζωογονητικές που είχατε ποτέ στην Ελλάδα!

elGreek