Τολό

Awesome Image

Τολό

To Ξενοδοχείο Aris βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο όμορφο χωριό Τολό μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα.

Ένα παλιό ψαροχώρι, το Τολό απλώνεται σε μια υπέροχη παραλία και η θάλασσα είναι ιδανική για κολύμπι, ψάρεμα και διατίθενται όλα τα είδη θαλάσσιων σπορ, όπως θαλάσσιο σκι, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοΐα, ενοικίαση σκαφών και καταδύσεις.

Το Τολό διαθέτει πολλά εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες, καθώς και μπαρ για την ψυχαγωγία σας. Περάστε υπέροχα βράδια ακούγοντας ελληνικά λαϊκά τραγούδια, μαθαίνοντας ελληνικούς χορούς και μιλώντας με τους ντόπιους, αναμνήσεις που θα μείνουν μαζί σας για τα επόμενα χρόνια. Τα χωριά που γειτνιάζουν με το Τολό, την Ασίνη, το Δρέπανο, το Καστράκι, το Βιβάρι, την Κάντια και την Ίρια, αξίζει επίσης να επισκεφθείτε με την παραδοσιακή τους γοητεία, όπως είναι η ιστορική πόλη του Ναυπλίου, μόλις 10 χλμ. με το κάστρο του Παλαμηδίου και τους γραφικούς δρόμους της Βενετίας.

Το Τολό είναι ιδανικό για κάθε είδους διακοπές είτε απλά για να απολαύσετε τον ελληνικό ήλιο είτε για να γνωρίσετε μερικά από τα όμορφα τοπία και τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής ή να κάνετε μια από τις καθημερινές κρουαζιέρες από το Τολό στην Ύδρα, τις Σπέτσες ή τον Πόρο.

Ναύπλιο

Η μαγευτική πόλη του Ναυπλίου απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Τολό και είναι απαραίτητη κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Aris. Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την επανάσταση είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη με μια καταπληκτική σειρά ιστορικών μνημείων και διαφορετικών αρχιτεκτονικών. Περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης, περάστε από τα καφενεία και τα μπαρ που περιβάλλουν τον παραλιακό δρόμο κατά μήκος του λιμανιού, επισκεφθείτε το αρχαιολογικό μουσείο, το λαογραφικό μουσείο, το μουσείο ούζο και το στρατιωτικό μουσείο.

elGreek